Q HARIAN FOR GUILD BASE

View previous topic View next topic Go down

Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  ronny syahputra on Tue 13 Dec 2011, 1:09 pm

Faction Exam Questions and Answers for level 1 and 2 Monolith:
Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace
Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform
Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30
Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base
Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution
Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation
Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health
Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points
Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest
Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0

Faction Exam Questions and Answers for level 3 Monolith:
Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate
Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City
Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace
Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool
Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb
Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box
Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty
Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars
Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars
Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag

Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith:
Question 1 - Which is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff
Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb
Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand
Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes
Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.
Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes
Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member
Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.
Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.
Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes

Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith:
Question 1. Which is not the Faction Leader's responsibility?
Answer: Increases all Faction members' level by 1.
Question 2. A Faction Base's level can be upgraded using EXP. Which of the following does not contribute to EXP?
Answer: Faction Member Upgrading
Question 3. Building upgrades require time and materials. If you use more materials, you would save more time. Is this true?
Answer: Yes
Question 4. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Humans?
Answer: Ethersteel
Question 5. A horrible calamity has struck Perfect World. A race foresaw this event and has the ability to lead the people in Perfect World towards a brighter future. Which race can is destined to lead the others to rebuild their new homeland?
Answer: Earthguard
Question 6. Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer: PW. 1044
Question 7. In just 30 years, the Dusk Country went from being an unknown country to becoming a powerful empire with vast amounts of land. In order to achieve this, their emperor obtained a mysterious Relic that made his troops nearly invincible. Because of this, they won nearly every battle. But in the end, the Relic was buried with the emperor upon his death. What is the name of this relic?
Answer: Golden Mask
Question 8. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer: Tellus Wood
Question 9. Unprocessed
Answer: The Tale of the Red Manor
Question 10. Upgrading the Manor of Justice can provide some passive benefits to Faction Members. What is one of those benefits?
Answer: Gain EXP by simply standing there.


2. Q COPON
NPC FACTORY MANAGER
Quest SEDIAIN 1 IMMO ATO 2 MCP

3. Q KILL MOMON
KILL 2 MOMON IN DESA PASIR

4. Q GALI

BACA KETERANGAN Q APA YG DI MINTA
BISA KURANG JELAS BAHASA MANDARIN COCOKAN AJ NAMA'Y
MSH PERLU DI UPDATE NICH Q 4
SABAR - SABAR YAH



THX JIKA PARA MEMBER MENYELESAIKAN Q HARIAN G BASE
KRN DAPAT MENINGKATKAN KEKUATAN DARI G BASE ITU SDR


Last edited by ronny syahputra on Wed 28 Dec 2011, 6:29 pm; edited 1 time in total

ronny syahputra
Wakil Immortal☆

Posts : 103
Join date : 2010-08-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  ronny syahputra on Tue 13 Dec 2011, 1:17 pm

map dari q trial guild base


ronny syahputra
Wakil Immortal☆

Posts : 103
Join date : 2010-08-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  Admin on Thu 15 Dec 2011, 11:35 am

http://pwi-wiki.perfectworld.com/index.php/Faction_Bases

disini bisa dilihat

selain itu, kalo bingung pake bahasa rumput, tar gw upload file tasks.data ama elements. data, dimana nama NPC, nama item, dan isi quest berubah jadi bahasa inggris, bukan bahasa rumput lagi, jadi bisa ngerti lah dikit2

Admin
Admin

Posts : 184
Join date : 2010-07-21

View user profile http://immortal.forumclan.net

Back to top Go down

Re: Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  h0r0k on Sat 17 Dec 2011, 8:49 am

Admin wrote:http://pwi-wiki.perfectworld.com/index.php/Faction_Bases

disini bisa dilihat

selain itu, kalo bingung pake bahasa rumput, tar gw upload file tasks.data ama elements. data, dimana nama NPC, nama item, dan isi quest berubah jadi bahasa inggris, bukan bahasa rumput lagi, jadi bisa ngerti lah dikit2


penghinaan leluhur >,<
rasismeeeeeeee!

h0r0k
Kapten Immortal☆

Posts : 268
Join date : 2010-08-04
Age : 26
Location : Archosaur City, West District

View user profile

Back to top Go down

Re: Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  Admin on Mon 19 Dec 2011, 8:21 am

azzzzz mince

Admin
Admin

Posts : 184
Join date : 2010-07-21

View user profile http://immortal.forumclan.net

Back to top Go down

Re: Q HARIAN FOR GUILD BASE

Post  Sponsored content Today at 2:45 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum